Протягом минулої доби, 17 червня, сепаратисти 79 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ вздовж усієї лінії розмежування. Зокрема, застосовували артилерію калібрів 120, 122 та 152 мм, а також системи залпового вогню "Град".

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Тричі бойовики російсько-терористичних військ намагались прорвати нашу оборону біля Мар'їнки та на Луганщині. Наші підрозділи успішно відбили атаки ворога", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Ватажки "ЛНР" змушують шахтарів воювати або працювати задурно

Ніч із 16 на 17 червня в зоні проведення АТО також була напруженою. Зафіксували всього 35 обстрілів позицій.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

В районі Донецька бандити зі 120-мм мінометів обстріляли позиції неподалік Хіміка, Красногорівки та Мар'їнки.

Троїцьке, що на Артеміському напрямку, обстріля двічі із гаубиць калібру 152-мм. В цьому ж секторі з мінометів різних калібрів злочинці гатили по населеним пунктам Новгородське та Нелеповка.

На усіх напрямках впродовж ночі по українських позиціях та інфраструктурі населених пунктів бойовики били із 82-мм мінометів, озброєння бойових машин, гранатометів, стрілецької зброї.

"Відносно менше обстрілів було на Луганщині. Проте пізно ввечері неподалік Сокільників відбулось бойове зіткнення з двома ДРГ противника. Ворог, зазнавши втрат, відступив", - підсумовує прес-центр.