Лідери так званої "ЛНР" загрожують шахтарям записати їх до лав незаконних збройних формувань.

Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Лідери бандформувань методами залякування і примусу намагаються подолати наслідки цілеспрямованого руйнування ними ж економіки регіону. Керівництво так званої" ЛНР "оголосило ультиматум шахтарям, які страйкують: або вони виходять на роботу, незважаючи на відсутність зарплати, або їх забирають до лав незаконних збройних формувань", - заявив він.

У той же час глава так званої "ЛНР" Плотницький видав негласний указ про припинення видачі вугілля шахтарям на побутові потреби.

Читайте також: Шахтарі "ЛНР" оголосили страйк

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося про страйки гірників на окупованій бойовиками південній частині Луганської області. У зв'язку з невиплатою зарплат призупиняли роботу копанки в Ровеньках (районі 71-ї шахти), в районі станції Довжанською, шахти Довжанська капітальна (Свердловськ), а також - на хуторі Верхній Кондрючий (Антрацитівський район).

"Робітники бачать, що вугілля в Росію йде безперервно, а грошей вони не отримують. Оце і змусило розпочати страйк", - повідомило закрите джерело.