Вчора, 18 червня, в українському прокаті стартували покази нового мультфільма спільної роботи студії Pixar та Walt Disney - "Думками навиворіт".

Про це повідомляє Cultprostir.

"По духу піксарівська казка нагадує книгу Туве Янссон про мумі-тролів, де, "той, хто їсть млинці з варенням, не може бути таким вже страшно небезпечним", - пише український культурний портал.

Читайте також: Бекхем зіграє в новому фільмі Гая Річі про короля Артура

На думку видання, картина, традиційно, сподобається глядачеві будь-якого віку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Головна героїня мультфільму – дівчинка на ім'я Райлі Андерсон. Як і всі діти, вона вміє веселитися і радіти, а іноді сумувати чи боятися чогось. Причина цього - крихітні істоти, що живуть у штаб-квартирі формування емоцій – її голові.

Радість – найголовніша з емоцій, але їй увесь час заважають гнів, відраза, страх і сум. Що б не відбувалося навколо, вони починають радитися між собою і, в залежності від того, хто з них переможе, Райлі або радіє, або засмучується.

Мультфільм створили на оригінальній ідеї оскароносного Піта Доктера ("Валлі", "Історія іграшок", "Корпорація монстрів", "Вгору"). Доктер почав працювати над анімаційним фільмом в 2011 році і зізнався, що історія одна з найбільш складних з тих, з якими йому доводилося мати справу.