Держпосадовці масово виїзжають з міста після гнівного спічуСаакашвілі.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook публіцист і блогер Роман Даниленко.

"Одеські прокурори і менти почали різко переводитись у інші області. Пропоную переводити їх лише в одне місце – на передову", — написав Даниленко.

Нагадаємо, що днями губернатор провів зустріч із місцевими чиновниками на підвищених тонах. Голова Одеської ОДА торкнувся питання про труднощі для бізнесменів та інвесторів за сьогоднішніх умов. Він виказав своє невдоволення роботою прокурорів Одещини.

Читайте також: Трьох прокурорів Києва звільнили за скандальну переписку

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Саакашвілі акцентував увагу на тому, що добитись прихильності інвесторів буде досить складно. Це пов'язано із тим, що держава не пропонує їм дружні відносини і співпрацю, а одразу погрожує ймовірними кримінальними справами.

"Я оголошую війну свавіллю, хабарництву прокуратури, я не дозволю вам продовжувати грабіж та приниження народу", - заявив губернатор.