Один з режисерів популярного американського сервалу "Гра престолів" Девід Наттер розповів подробиці зйомок майбутнього 6-го сезону.

Він зазначив, що один із претендентів на Залізний трон Станис Баратеонов не повернеться в новому сезоні.

"Всі розуміють, що Станнісу не залишилося, заради чого жити. Це ситуація, в якій Станніс був готовий померти", - говорить він.

Режисер наголосив, що в нових серіях виживуть також Санса Старк і Теона Грейджой, які зістрибнули у фіналі п'ятого сезону з високого рову від свого мучителя Рамсі Болтона.

"Можна впевнено припускати, що той стрибок вони пережили", - зауважує він.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Втім, ті, хто читав книги Мартіна, про це вже знають - хоча Санса в книзі і не було, а от Теона за сюжетом пережив схоже падіння.

Сумна новина чекає шанувальників сім'ї Ланністеров, бо Мірцелла, бо дочка Джеймі і Серсеї також померла по дорозі в Королівську Гавань.

Девід Бениофф і Ден Уайсс, сценаристи серіалу, підтвердили її смерть - а заодно і натякнули на майбутнє протистояння Серсеї і Тіріона.

"Вона вважає, що саме Тіріон забрав у неї Мірцеллу. Вона, як і раніше, звинувачує його за смерть Джоффрі, і саме він винен у тому, що Мірцелла опинилася в Дорн. Тож у її реальності, смерті обох її дітей - його вина. Так що у неї цілком достатньо причин для смертоносної ненависті ", - додає він.

Проте Лена Хіді, яка грає роль Серсеї в "Грі престолів", після прем'єри фіналу 5 сезону теж пообіцяла шанувальникам серіалу гарненьку порцію ненависті і божевілля.

"Так, вони її змінили. Звідси починається її шлях до істинного безумства. "Вона не відмовилася від мрії про владу і помсти. Серсея не пробачить і не забуде, так що, я думаю, попереду нас чекає багато цікавого", - каже один з авторів.

Читайте також: З "Гри престолів" зроблять розмальовку для дорослих

Нагадаємо, що новий сезон "Ігр престолів" вийде навесні 2016 року, в заключну книгу Джорджа Мартіна випустять після завершення серіалу.