Завтра погоду у більшості областей України визначатиме тепле повітря. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Натомість у західних областях пануватиме прохолодне повітря та місцями пройде невеликий короткочасний дощ, можливі грози.

Жителі східних регіонів- Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської областей та в Криму можуть очікувати короткочасні дощі, грози, місцями град і шквали.

Температура вночі коливатиметься від 15 градусів тепла до 20, вдень від 26 до 31.

Мешканці решти областей можуть не сподіватись на дощі, але температура вночі сягатиме від 11 до 16 градусів, вдень 24-29°.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві опадів не буде, температура вночі становитиме 13-15 градусів тепла, вдень 26-28.

На Лівобережжі пройдуть грозові дощі, в окремих районах сильні зливи, град та шквали 15-20 метрів за секунду; на решті території без опадів.

Температура повітря вночі 11-16 градусів, вдень 22-27, у західних областях вночі 7-12 градусів, вдень 17-22, на півдні та сході вночі 14-19, вдень 26-31.

Матеріал по темі: У Дніпропетровську злива змила асфальт

Нагадаємо, що через шквальний вітер та сильний дощ на минулому тижні затопило Дніпропетровськ та Маріуполь, а також більшість областей західної України.