Сьогодні терористи цілий день порушували мінські домовленості та 40 разів обстріляли не тільки опорні блок-пости бійців АТО, а й інфраструктуру населених пунктів. Про це повідомляє штаб АТО.

Вогонь терористів лунав по всій лінії розмежування. Бойовики із артилерії великого калібру обстріляли околиці в районі Артемівська. З 82 та 120-мм мінометів, гранатометів, озброєння бойових машин й стрілецької зброї сепаратисти неодноразово гатили по Опитному та Мар'їнці, що неподалік Донецька.

В Мар'їнці декілька мін окупантів влучили в оселі мирних мешканців.

На Луганщині із 152-мм гаубиць та мінометів калібру 120 мм ворог найбільше обстрілював Новотошківку. Міномети та стрілецьку зброю терористи використали для атак Щастя.

Терористи не лишають околиці Маріуполя без уваги - Широкине та Чермалик обстріляли із мінометів різних калібрів.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Матеріал по темі: Мобілізований боєць АТО покінчив життя самогубством

Нагадаємо, що сьогодні спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що в зоні АТО за минулу добу загинув один військовий, ще 12 отримали поранення.