Український дизайнер Левко Давидюк розробив проект еко-готелю "Три копиці", який тепер збудують під Львовом. Про це повідомляє Inspired.

"Над проектом готельно–ресторанного комплексу "Три копиці" хлопець працював близько року. Комплекс складатиметься з трьох будівель: одна –двоповерховий ресторан, ще дві – чотириповерхові будівлі під готельні номери. За задумом дизайнера, житлові будівлі мають чотири поверхи. Перший рівень – дерев'яний, три наступні – з очерету, викладеного за голландською технологією", - пише видання.

З цим проектом дизайнер переміг ще два роки тому у конкурсі "Ukrainian Desigh: The Very Best Of" в номінації "Дизайн середовища". Після цього він отримував пропозиції з Польщі, Греції, ПАР і з Карибських островів, але він чекав замовлення саме від українських забудовників.

На данний момент з'явився інвестор, який профінансує будівництво готелю під Львовом. Наразі йде робота над створенням бізнес-моделі комплексу, складається кошторис.

Матеріал по темі: Картину Моне продали на аукціоні за $17,1 млн

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що проект цього готелю попав у китайську книжку "Біонічні будівлі світу".