У Криму оголосили штормове попередження. Сьогодні, за даними синоптиків, на півострові очікують сильних злив з грозою, а також граду. Поривчастий вітер при грозі сягатиме 15-20 м/с. Місцями туман, видимість 50-500 метрів.

Про це повідомляє "Керчь.ФМ".

Рятувальники повідомляють про те, що негода почала вирувати ще з ночі. Через стихію вранці відбулися аварійні відключення від електропостачання 22 населених пунктів. Всього знеструмлені 4752 приватних будинків, в яких живуть 14 786 людей. Крім того, злива затопила вулиці в деяких міст.

У Керчі після сильної зливи залиті водою всі центральні вулиці міста.

Вода залила не лише проїжджу частину, а й тротуари. До ліквідації наслідків аварії залучено 6 бригад фахівців "Крименерго" і 6 одиниць техніки.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Читайте також: Зливи підтопили будинки і знеструмили села в Криму

У зв'язку з погіршенням погодних умов рятувальники просять кримчан не здійснювати подорож у гори, а також обмежити перебування на вулицях.