Телеверсія концерту популярного гурту "Океан Ельзи" у Львові на День незалежності отримала премію Silver Screen на американському кінофестивалі US International Film & Video Festival.

Про це повідомляє 1+1.

Концерт "День Незалежності з ОЕ" визнали найкращим. Його 3,5 години транслювали в прямому ефірі в день виступу. Усього на фестиваль подали понад тисячу заявок із 34 країн світу .

"Особливістю цього концерту,порівняно з туром гурту до 20-річчя створення було те, що фанати могли обрати улюблені композиції шляхом голосування. Гурт за результатами обрав найкращих претендентів, куди потрапили не тільки нові композиції, а й старі пісні з перших альбомів", - розповів один з активних членів фан-клубу Андрій.

Одним з вражаючих моментів телеверcії концерту стало виконання гімну України гуртом "Океан Ельзи" разом з 40-тисячною аудиторією "Арени Львів".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Матеріал по темі: Вокаліст "System of a Down" підтримав Майдан у Вірменії

Нагадаємо, що гурт дав концерти до 20-річчя створення у більшості міст України, а також США, Канаді, Польщі. Після цього вокаліст Святослав Вакарчук оголосив про завершення концертної діяльності, але нещодавно він анонсував роботу над новим альбомом.