Служба безпеки України встановила ще одного військовослужбовця ГРУ Міністерства оборони Російської Федерації, який воює на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Силовики отримали інформацію про диверсанта від завербованих ним же громадян України, яких вони затримали напередодні.

Правоохоронні органи з'ясували, що командир роти спецпризначення "республіканської гвардії ДНР", житель Самари з позивним "Старшина", перебував на території, підконтрольній терористам, і безпосередньо підпорядковувався терористові на прізвисько "Чечен".

"За дорученням спецслужб Росії "Старшина" координує діяльність диверсійних груп "ДНР", головним завданням яких є теракти, диверсії, бойові дії проти Збройних сил України. "Старшина" також управляє агентурною мережею на території України. Дані передає так званому заступнику командувача корпусу МО ДНР" Басуріну", - повідомляє СБУ.

Матеріал по темі: СБУ конфіскувала деталі для безпілотника "ДНР" (фото, відео)

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні завдяки оперативним діям СБУ припинила поставки військових запчастин для безпілотників терористам, які хотіли використати її проти бійців АТО.