Правоохоронці 25 червня о 19:08 отримали повідомлення про замінування будівлі Центральної виборчої комісії, що розташована у Києві на площі Лесі Українки.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління МВС у Києві.

Внутрішню перевірку будівлі проводили працівники управління Державної охорони, оскільки ЦВК перебуває під їх охороною. Прилеглу до адмінбудівлі територію оглядали щодо сторонніх небезпечних предметів співробітники вибухо-технічної служби.

Правоохоронці оточили будівлю по периметру, щоб гарантувати безпеку громадян. Також вони обмежили доступ сторонніх осіб до неї на час перевірки. Спеціалісти шукали вибухівку до першої години ночі. Після ретельного огляду приміщення та прилеглої території вибухових пристроїв не знайшли.

Читайте також: У Харкові замінували одразу три будівлі суду

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Слідчий відділ Печерського РУ ГУМВС в Києві відкрив кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності". У справі розпочато досудове розслідування.

Нагадаємо, СБУ з початку року зафіксувала 56 дзвінків "телефонних терористів".