Кабінет міністрів веде переговори з одним з режисерів про зйомки українського фільму про анексію Криму. Про це заявив на колегії Міністерства культури прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, передає УНН.

"Ми ведемо перемовини з одним зі світових режисерів, щоб зняти український фільм про Крим", — наголосив Яценюк.

Він нагадав, що раніше Росія показала свій варіант фільму про анексію півострова. Він тримав назву "Крим. Шлях додому".

Яценюк сподівається, що український фільм буде готовий до кінця цього року. Стрічка, за його словами, розповість "правду про те, що відбувалося у Криму" на початку анексії Росією.

Читайте також: Генсек ООН забув про анексію Криму Росією

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, у березні цього року відбувся прем'єрний показ російського пропагандистського фільму про окупацію "Крим. Шлях на Батьківщину". У ньому йдеться про підготовку і процес анексії Росією українського півострова. Російський президент Володимир Путін зазначив, що був готовий привести у бойову готовність ядерні сили після революційних події в Україні взимку минулого року.

В українському уряді раніше заявляли, що фільм "Крим. Шлях на Батьківщину" потрібно передати до міжнародного трибуналу в Гаазі, як доказ російської агресії.