Відомий своєю неадекватною поведінкою п'яний російський актор Олексій Панін потрапив до психіатричного відділення однієї з московських лікарень. Медики діагностували у нього гострий психотичний розлад.

Повідомляють, що актор напився і почав поводитися надмірно агресивно. Оточенню довелося викликати "швидку". Деталі події поки що невідомі.

Читайте також: Зірку "Трансформерів" госпіталізували з пробитою головою

Нагадаємо, що Панін славиться своєю антисоціальною поведінкою більше, ніж ролями у кіно. Крім того, в січні Служба безпеки України порушила стосовно нього кримінальну справу за заклики до сепаратизму в Україні.

Олексій Панін також заявляв, що хоче вбити українського президента Петра Порошенка. Це бажання у нього виникло після перегляду сюжету на російському ТБ, в якому мирні жителі начебто постраждали від обстрілів ВСУ. При цьому Панін не пам'ятав, де точно це сталося.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно актор заявив, що хоче поїхати воювати на Донбас.

"Я не пробачу собі, якщо не поїду. Якщо злякаюсь, то потім не пробачу собі, що не зміг допомогти людям. Сенс мені сидіти вдома, гризти насіння і міркувати про те, який поганий Порошенко", - заявив він.