Працівники міліції Луганської області виявили та вилучили у будинку поблизу лінії розмежування з окупованою територією Донбасу арсенал зброї та набоїв.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"26 червня співробітники управління карного розшуку ГУМВС України у Луганській області та Новоайдарського райвідділу міліції під час реалізації оперативної інформації на дачі виявили та вилучили цілий арсенал зброї та набоїв. Будівля розташована практично на лінії розмежування з окупованою територією", – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Як зазначено, міліціонери вилучили велику кількість ящиків з патронами до стрілецької зброї, також для великокаліберної зброї, заряди ВОГ, пускові установки ПТКР та заряди до них, гранатомети і 10 ящиків зарядів до них, протитанкові міни, гранати, крупнокаліберний кулемет.

На другому поверсі будівлі виявили і вилучили радіолокаційну установку розвідки наземних цілей, а також речовий мішок з документами та фотографіями. У дворі дачі стояли 4 автомобілі - 2 вантажних та 2 легкових.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: На Миколаївщині "накрили" цех з виготовлення зброї

"Цей факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за статтею "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами". Проводяться слідчо-оперативні заходи з встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння цього злочину", – додали в міліції.