В іншому селищі, Світличному, що попало під удар "Градів", пошкодило насосну станцію.

Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

"У центральній частині в декількох місцях перебитий газопровід, пошкоджені фасади житлових будинків. З самого ранку ремонтники зуміли усунути пошкодження і відновити подачу газу, проте райцентр і прилеглі села все ще залишаються без світла і центральної води", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Станиці Луганській біля райадміністрації впала протитанкова ракета

Також, у прес-службі уточнили дані про загиблу мешканку Луганська.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Стали відомі дані мирної мешканки, яка загинула в селищі в ніч на вчора в результаті обстрілу. Це 56-річна мешканка Луганська, яка приїхала в Станицю до подруги і виявилася під час обстрілу на вулиці в районі автовокзалу", - сказали у Луганській ОДА.

Після вчорашнього мінометного обстрілу госпіталізували двох поранених українських військових.

У селищі Світличному пошкодили насосну станцію, через це без води залишилися кілька сіл Попаснянського району, і припинена подача води на окуповану частину Луганської області.

"В результаті вогневого удару об'єкт сильно пошкоджений, без води залишаються села Нижнє, Світличне, Тошківка, Чехірово і Новотошківка на контрольованій України території. Крім того, повністю припинена подача води на окуповану частину області", - додали в прес-службі.