Вчора у Мелітополі 10-річний хлопчик підірвався на гранаті. Вибух стався через те, що дитина вирішила розібрати боєприпас за допомогою молотка.

Про це заявляє прес-служба ГСЧС.

"30 червня о 12:30 від чергової медсестри центральної районної лікарні в службу порятунку "101" надійшла інформація про нещасний випадок. НП сталася на території приватного домоволодіння по вулиці Щорса в селі Рясне", - розповідають у прес-службі ГСЧС.

Правоохоронці встановили, що дитина сама гуляла в лісопосадці і знайшла невідомий вибухонебезпечний предмет. Хлопчик забрав його додому і за допомогою молотка почав розбирати. Стався вибух. За інформацією фахівців Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, вибухнув детонатор ручної гранати. Дитина отримала поранення. Швидку викликав старший брат хлопця. Медики госпіталізували дитину до центральної районної лікарні.

Читайте також: На березі Південного Бугу підірвали авіабомбу

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Увечері потерпілому зробили операцію і перевели до хірургічного відділення. На ранок середи стан хлопчика стабільний, загрози життю немає.