З опівночі до 6 години ранку, 3 липня, в районі проведення антитерористичної операції зафіксували всього три обстріли бойовиками українських позицій.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Окупанти обстріляли зі стрілецької зброї позиції українських військ в районі населеного пункту Розсадка, Донецької області", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Військові приручили дикого лиса в зоні АТО

Черговий випадок порушення Мінських домовленостей з боку незаконних збройних формувань також відбувся в районі Трьохізбенки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Близько 1 години ночі проросійські терористи здійснили артилерійській обстріл по околицях цього населеного пункту Луганської області з гармат калібру 152 мм.

Попри відносне затишшя Командування сил АТО нарощує комплекс заходів щодо підвищення нашої оборони.

"Фортифікаційне обладнання районів, рубежів і позицій на більшості ділянок фактично завершене", - підсумував спікер АТО Дмитро Гуцуляк.