Хлопчик кілька годин гуляв рано вранці вулицею Шостки, вдягнений лише у футболку і трусики. Його помітила місцева мешканка, яка і викликала міліцію.

Про це повідомляє НТН.

"У цей день був сильний вітер, сильний дощ, низька температура, працівники міліції накрили малолітню дитину форменим одягом і доправили до Шосткінського міського відділу", - розповів керівник Шосткинського МВ міліції Віктор Гузей.

Читайте також: Китайська фірма заборонила народжувати без дозволу

Хлопчика напоїли чаєм. Коли він зігрівся, почав із задоволенням спілкуватись із правоохоронцями. Він розповів, що коли вдома прокинувся, не знайшов мами - тож пішов її шукати.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Довго шукати батьків Давида не довелося. Налякана та заплакана мама сама прибігла до відділку.

"Вийшла вигулювати собаку, зайшла в магазин, скупилася продуктами, прийшла додому, його вже ніде немає. Бачу - кросівок немає. То ж я вибігла на вулицю", - розповіла мати хлопчика Олена.

У малюка є також старший 10-річний брат. Жінка зізналась, що інколи залишає дітей вдома самих. Двері не зачинила, бо боялась пожежі.

Після втечі трирічного Давида пообіцяла без нагляду синів не залишати. Покарати Олену в міліції вирішили профілактичною бесідою.