Правоохоронні органи Голосіївського РУ затримали 32-річного уродженця Миколаївської області за підозрою у скоєнні зґвалтування. Під час розслідування з'ясувалося, що чоловік більше двох років перебував у міжнародному розшуку за вбивство.

Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в місті Києві.

В ніч на третє липня до відділку міліції прибув виклик про зґвалтування дівчини. На місце події негайно прибули автопатруль та слідчо-оперативна група у повному складі.

Потерпіла була побита і налякана. З її слів правоохоронцям стало зрозуміло, що ґвалтівник вистежував дівчину. Вона розповіла, що того вечора пішла разом з подругами до нічного клубу. Саме там вона помітила, що за нею ходить якийсь чоловік.

Читайте також: Техаська поліція пустила понад 10 куль у крадія пива (відео)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Близько 4-ї ранку, йдучи безлюдним місцем, жертва раптово відчула сильний удар ззаду по голові. Нападник потягнув її у кущі і там намагався зґвалтувати. Але йому завадив випадковий перехожий. Злочинець вдарив чоловіка цеглиною і втік.

Як стало відомо, затриманий перебував у розшуку за вбивство у 2012 році в Санкт-Петербурзі.

Наразі відносно фігуранта розпочато кримінальну справу за зґвалтування.