У Маріуполі держслужбовець винайшов новий спосіб заробітку. Він торгував перепустками в зону АТО. Кожна коштувала 200 гривень.

Про це повідомили у прес-службі Міністерство внутрішніх справ.

Посадовець Жовтневої районної адміністрації пропонував організувати оформлення та прискорення видачі документів, необхідних для перетину лінії зіткнення у зоні проведення АТО.

Правоохоронці затримали його 3 липня під час отримання хабара у розмірі 22 тис. грн.

Під час санкціонованого обшуку міліція вилучила, гроші та 39 перепусток. Вони вже були готові до видачі за цією корупційною схемою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою".

Читайте також: На Полтавщині слідчого СБУ затримали на хабарі у $ 1,8 тиcяч

Чиновнику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Йому повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання щодо затримання чиновника.