У центрі міста Новоград-Волинського Житомирської області працівники Служби безпеки України виявили схованку із саморобними вибуховими пристроями і набоями до вогнепальної зброї. Вона була ретельно замаскована.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Схованку правоохоронці виявили у порожньому недобудованому приміщенні. Вилучені вибухові пристрої, за оцінкою експертів, зловмисники переробили таким чином, аби посилити ураження. Вони закріпили на них дрібні металеві деталі, що могло б становити смертельну небезпеку у радіусі кількох метрів.

Правоохоронці встановлюють осіб, які обладнали небезпечну схованку. Вони ймовірно готували злочин.

Читайте також: СБУ у Києві виявила 4 кг вибухівки у схованці (фото)

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У Луцьку співробітники СБУ затримали місцевого мешканця, який шукав покупців для бойових гранат "Ф-1". Затримали зловмисник, коли він намагався їх продати. Раніше чоловік реалізував ще десять. Правоохоронці вилучили всі боєприпаси з незаконного обігу.

Наразі тривають оперативно-слідчі дії з встановлення організаторів каналу надходження зброї.