Банк так званої "Донецької народної республіки" представив макет власних банківських пластикових карт. Їх робитимуть для населення підконтрольній сепаратистам території України.

Про це повідомляє Корреспондент.

"Ми зараз дуже інтенсивно запускаємо проект з введення пластикових карт тут, на території ДНР", - сказав заступник директора "Департаменту процесингових послуг і платіжних систем" "Центрального Республіканського Банку" Олексій Сірий.

Читайте також: У "ЛНР" запрацював власний оператор стільникового зв'язку

За його словами, до банку надійшла перша партія пластикових карт - 300 тисяч штук, які будуть випускати і надалі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Ними нібито можна буде розплачуватися в торговельних мережах, а банкомати готують до встановлення.

Нагадаємо, у червні, у самопроголошеній "Луганській народній республіці" в режимі пробної експлуатації запрацював оператор стільникового зв'язку "Лугаком".

"У ЛНР відбувся успішний запуск нового республіканського стільникового оператора "Луганські комунікації" або скорочено" Лугаком", - ідеться в заяві "міністерства інфраструктури, транспорту та зв'язку ЛНР".