У ніч на 5 липня в Дніпропетровську на вулиці Набережна Перемоги відбулося жахливе ДТП. На величезній швидкості в електроопору в'їхав дорогий "Мерседес". За секунди від шикарного авто залишилася лише купа металу.

Про це пишуть "Вести".

"В результаті ДТП водій і пасажирка 1998 року народження отримали серйозні тілесні ушкодження", - цю інформацію підтвердили в черговій частині ДАІ в Дніпропетровській області і додали, що каретою швидкої постраждалих доставили в обллікарню ім. Мечникова.

Незважаючи на те, що аварія сталася в час ночі, у неї було досить багато свідків. Багато хто кинувся надавати допомогу постраждалим.

"Був свідком гасіння мотора. Все відбулося близько 1:15. Людина реально гнала під 150-200, не впорався з керуванням і влетів у стовп. Дівчина лежала на задньому сидіння не пристебнута і вилетіла", - написав користувач однієї із соцмереж Олексій.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Розбитий автомобіль був досить помітний, тому в соцмережах відразу ж поширилися чутки, що в ДТП розбився син співвласника мережі АТБ Віктора Карачун. Дохід цього бізнесмена експерти "Форбс" в 2013 році оцінили в 350 мільйонів доларів.

Як з'ясували "Вести", за кермом "Мерседеса" був 27-річний Сергій, а на пасажирському сидінні його 17-річна супутниця Аліна. За їх життя вчора весь день боролися лікарі. Однак медики, які не раз витягали буквально з того світу вкрай важких бійців АТО, оптимістичних прогнозів на одужання постраждалих, на жаль, не дали.

Читайте також: З машини загиблого співака Левицького вкрали ноутбук з піснями

"Водія прооперували. Він перебуває у вкрай важкому стані, у комі. Також в комі і пасажирка автомобіля. Дівчина не готова до операції, її серце зараз не витримає навіть маленького оперативного втручання. Але боремося за їхні життя", - розповів один з лікарів.

За чутками, заможні родичі Сергія не погоджувалися з діагнозами місцевих лікарів і навіть замовили чартерний літак для того, щоб доставити медиків з Ізраїлю. Переправляти в Ізраїль самих постраждалих лікарі заборонили.

5 липня в 19:00 в соцмережі з'явився напис, що Аліни не стало. За життя Сергія лікарі ще б'ються.