У журналі ESPN з'явилася відверта фотосесія дворазової олімпійської чемпіонки зі спортивної гімнастики Олександри Райсман.

"Замість того, щоб відчувати невпевненість в собі через мої м'язи, я навчилася їх любити. Ви завжди можете визначити гімнастку за її зовнішнім виглядом. Навіть якщо я одягаю звичайну футболку, мої м'язисті руки мене видають", - додала вона.

Дівчина хотіла зруйнувати стереотип щодо того, що тіло гімнасток часто покрито синцями і має не надто жіночний вигляд. На своєму прикладі вона показала, що недоліки, пов'язані з старанною працею над собою, потрібно демонструвати з гордістю.

Матеріал по темі: Французька модель "перетворила" себе в сексуального монстра (фото)

Нагадаємо, що Олександра Райсман у свої 21 рік є дворазовою Олімпійською чемпіонкою та бронзовим призером ігор у Лондоні, чемпіонкою світу 2011 року. Вона вигравала кілька етапів кубка світу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За збірну США вона виступає з 2009 року і керує жіночою командою зі спортивної гімнастики, починаючи з літніх Олімпійських ігор у Лондоні. У 2013 році її включили до Міжнародного єврейського спортивного залу слави.