Cьогодні штаб АТО не зафіксував жодного вистрілу на сході країни. Військові пов'язали таку тенденцію з зустріччю контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі, яка відбудеться завтра.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Незважаючи на це, близько 17.50 поблизу населеного пункту Богданівка, що на Маріупольському напрямку, почалось бойове зіткнення між терористами та українськими військовими.

Дві бойові групи піхоти бойовиків у складі 10-15 чоловік використовують стрілецьку зброю для атак на позиції бійців АТО. Українські військові відкривають вогонь у відповідь.

Протягом дня терористи використовували стрілецьку зброю та 82-мм міномети для обстрілів Кримського на Луганщині. На Донецькому напрямку епіцентром обстрілів стало селище Опитне, неподалік Донецького аеропорту, та Лозове.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Матеріал по темі: Фото дня: під носом у терористів у Попасній встановили прапор України

Близько другої години ночі зафіксували проліт безпілотника в небі над Луганщиною.

Окрім цього, сьогодні вночі військовослужбовці протиповітряної оборони ЗСУ зафіксували проліт безпілотника біля Маріуполя. Бійці АТО збили літальний апарат. Він впав у воду. Триває операція з його піднімання з дна Азовського моря.

Військові підкреслили, що повністю контролюють ситуацію на Донбасі. Речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що за минулу добу втрат серед військових немає, троє отримали поранення.