У Бразилії, в Сан-Паулу живе милий золотистий ретривер Боб разом зі своїм господарем, хом'яком і 8 різноманітними птахами.

Про це повідомляє Аdme.ru.

Місцеві жителі повідомляють, що Боб - одна з наймиролюбніших істот на світі: він не лише чудово уживається з усіма тваринами, а ще й, здається, отримує справжнє задоволення, позуюючи для спільних фотографій.

На фото видно, що тварини живуть спокійно і не заподіюють одне одному шкоди. Птахи сплять на морді собаки. Також усі домашні тварини люблять спокійно спати під одним покривалом і не заважають одне одному.

Матеріал по темі: Кіт завадив господині провести заняття з йоги (відео)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що в одному з кафе Японії живуть сова і кошеня. Вони разом ділять житло та їжу. Незважаючи на те, що кошеня може агресивно гратися з совою, решту часу вони живуть мирно. Завдяки цим тваринам кафе стало одним з найпопулярніших. У

київському арт-просторі "Хармс" живе кіт.