У Мукачевому представники ОБСЄ зафіксували підвищенні заходи безпеки.

Так, спеціальна моніторингова місія (СММ) повідомила, що бачила за два кілометра від місця перестрілки працівників СБУ на броньованих фургонах. Також помітили військовий конвой з 11 БТР, двох військових вантажівок із солдатами і одного бензовоза, про це розповідає Hromadske.TV.

Ще один військовий конвой зафіксували за 120 кілометрів на схід від Мукачево в районі міста Стрий. Він складався з 11 БТР, двох військових вантажівок із солдатами і одного бензовоза.

Нагадаємо, в Мукачево прибули представники СММ ОБСЄ у складі Драгана Гаговича з Чорногорії та Драґослава Цветича із Сербії.

Читайте також: По Україні прокотилися безстрокові мітинги "Правого сектора"

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як ми писали раніше, 11 липня у Мукачеві сталася перестрілка між оточенням нардепа Михайла Ланьо і бійцями "Правого сектора". За попередніми даними, причиною інциденту став перерозподіл сфер впливу контрабанди цигарок через Закарпатську область. В результаті постраждали 14 осіб: шість співробітників міліції, троє цивільних осіб та п'ятеро представників "Правого сектора".