За рішенням суду харківська міськрада і "ПЛ" Лізинг" зобов'язані передати 57 тролейбусів і 10 трамваїв ТОВ "Фінансовій компанії "Приватні інвестиції" в рахунок боргів.

Таким було рішення Львівського апеляційного господарського суду, пише Економічна правда.

7 листопада 2006 продавець транспорту ТОВ "Дуотранс" і покупець "ПЛ Лізинг" спільно з ХКП "Міськелектротранс" уклали тристоронній договір купівлі-продажу. Згідно з документом, "Дуотранс" продав "ПЛ Лізингу" тролейбуси і трамваї, які згодом підприємство повинно було передати в лізинг "Міськелектротрансу".

Читайте також: Єврогрупа продовжує вирішувати долю Греції

Для закупівлі транспорту "ПЛ Лізинг", що належить поляку Лучин Річарду, взяло у ПАТ "Кредобанк", який знаходиться у власності польського акціонерного банку "Загальна ощадна каса", кредит під заставу покупки. Після цього права на портфель заборгованостей перейшли до ТОВ "ФК "Приватні інвестиції".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Так, після низки судових позовів через невиконання умов кредитного договору суд зобов'язав "ПЛ Лізинг" виплатити борг у розмірі 47,6 мільйонів гривень ТОВ "ФК "Приватні інвестиції". Але через неспроможність підприємства суд вирішив задовольнити вимоги кредитора за рахунок заставного майна боржника - 57 тролейбусів і 10 трамвайних вагонів.