Весь липень на території столичної кіностудії ім. Довженка щочетверга проходитимуть "Концерти природи" просто неба.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури України.

"Концерти Природи" надзвичайно популярні в Європі, але в Україні — це перша спроба поєднати музику та природну атмосферу у центрі міста", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Кінотеатр "Жовтень" запрацює восени

Класична музика Антоніо Вівальді у виконанні "Вівальді-оркестру" звучатиме всі наступні четверги – 16, 23 і 30 липня. Музиканти також гратимуть музику прославленого італійського композитора - зокрема, 4 концерти для скрипки з оркестром "Пори року", а також інші його твори.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Під час концертів, відвідувачі зможуть побачити унікальні костюми і ретро-автомобілі із запасників кіностудії, а також скуштувати страви, виготовлені за її "фірмовими" рецептами.

Концерти проводитимуть у рамках громадського проекту з відродження кіностудії ім. Довженка.

Нагадаємо, у вересні на території кіностудії пройде міжнародний мультикультурний фестиваль сучасного мистецтва "ГОГОЛЬFEST 2015".