На присадибній ділянці біля приватного будинку в місті Бровари міліціонери виявили та вилучили 340 рослин коноплі.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Виявлені рослини були оброблені і підв'язані. 41-річний господар посівів пояснив, що коноплю посадив і обробляв для власного вживання.

Інший випадок незаконного вирощування конопель та снодійного маку в Броварах дільничні міліціонери виявили в селі Красилівка. 74-річна бабуся на своїй присадибній ділянці зростила 27 рослин коноплі та 245 рослин снодійного маку. Літня жінка розповіла правоохоронцям, що посадила рослини, щоб на городі не зростав бур'ян.

Читайте також: В Авдіївці коноплю замаскували під міни

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слідчий відділ Броварського міськвідділу міліції порушив кримінальні провадження за "посів або вирощування снотворного маку чи конопель" по обом фактами правопорушень.

"Любителі рослин" понесуть покарання у вигляді штрафу від 100 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або сядуть у в'язницю на термін до трьох років.

Наразі триває досудове розслідування.