Ситуація на сході країни протягом дня була неспокійною.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Бойовики додатково підтягнули на вогневі позиції великокаліберну артилерію, заборонену Мінськими угодами. Сепаратисти ведуть артилерійський та мінометний вогонь по позиціях сил АТО.

Бойовики зі 120-мм мінометів атакували такі населені пункти – Авдіївка (о 00.30), Миколаївка (з 11.32), Новгородське (з 17.55). Сепаратисти зі 122-мм гаубиць обстріляли військових поблизу населеного пункту Старогнатівка (з 02.12 ночі протягом двох годин).

Близько опівночі українські воїни виявили та дали відсіч диверсійно-розвідувальній групі бойовиків в районі Опитного.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Турбуючий" вогонь бандформування ведуть по позиціях вояк в районах Верхньоторецького, Пісок, Широкіного, Мар'їнки, Новотошківського, Гранітного, Майорська, Красногорівки.

Матеріал по темі: За добу на Донбасі поранені п'ять українських військових

"Попри потужну підтримку Кремлем бойовиків, війська сил АТО стійко утримують оборонні рубежі", - відзначили у штабі.

Нагадаємо, що спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу також повідомив про інтенсивність обстрілів бойовиками на сході країни. За вчора на Донбасі загинули вісім військових,ще 16 отримали різні поранення.