26 лютого за запрошенням інноваційного простору HUB 4.0 Київ вперше відвідає Аллан Клейнханс, кращий учень і топ-спікер команди мотиваційного тренера №1 в світі Тоні Роббінса! У столиці спікер проведе одноденний семінар "Заряджайся і дій! Техніки Тоні Роббінса".

Програма побудована на авторських техніках і вправах Тоні Роббінса. Його семінари проходять раз на рік в Лондоні, їх відвідали більше 4 мільйонів людей з усього світу. Ви ж отримаєте унікальні знання, не виїжджаючи з Києва. Аллан Клейнханс допоможе активувати внутрішні ресурси і направити внутрішню енергію в потрібне вам русло. Аналіз бізнесу, грамотна постановка цілей, відмова від обмежуючих переконань і подолання внутрішніх бар'єрів. Ви побачите, що можете більше.

Про спікера:

Аллан Клейнханс - визнаний експерт в сфері мотивації, психології та бізнес-мислення. Працює з великими міжнародними компаніями і власниками бізнесу, політиками і спортсменами. Уже 15 років допомагає клієнтам знаходити ефективні бізнес-моделі, впроваджувати інновації, примножувати капітал і залишатися в лідерах.

В програмі:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Енергія і здоров'я. Тріада "фокус-мова-фізіологія", психологія потреб людини, унікальні техніки Тоні Роббінса для пробудження внутрішньої енергії.

Багатство і стиль життя. Формула "кінцевого успіху" та її застосування для досягнення бажаного результату, аналіз свого бізнесу і визначення слабких сторін, механіка впровадження інновацій.

Спілкування і відносини. Ви виведете власні комунікативні навички на новий рівень, освоїте мистецтво компромісу, навчитеся вибудовувати здорові і позитивні відносини.

До 15 лютого діють спеціальні ціни! Зареєструватися і ознайомитися з детальною програмою можна на сайті http://allan-anthony-robbins.com.ua/ або за номером 063 318 17 40.