Сьогодні парламент ухвалив рішення щодо внесення змін до Податкового кодексу. Ці зміни сприятимуть покращенню освітньої програми в Україні.

На засіданні Верховної ради 226 депутатів підтримали рішення, згідно якого дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади звільняють від сплати земельного податку для юридичних осіб. Це стосується всіх закладів, незалежно від форми власності та джерел фінансування. Це стосується установ культури, науки, освіти, а також охорони здоров'я, соціального захисту, фізичної культури і спорту, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів.

Також будівлі дитсадків і шкіл звільняють від податку на нерухоме майно, крім земельної ділянки.

Читайте також: Парламент ухвалив закони, які дозволять Україні отримати $3 млрд

Цей закон вступає у силу з 1 серпня.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно народні депутати ухвали рішення, згідно з яким діти учасників бойових дій на Донбасі отримуватимуть додаткові пільги.