Замість підпису - малюнок котика. Такі незвичайні підписи у себе в паспорті поставили вінницькі журналісти.

Фотографію паспорту молодого подружжя Антона і Марини опублікувала у соціальній мережі "Фейсбук" адвокат Євгенія Закревська.

"Мені тут порадили постить котиків. Вуаля. Це найнатуральніші паспорти! З найнатуральнішими котиками в полі "підпіс власника". Сама мацала. Ось це я розумію антисистемники! Я уявила лише собі тітоньку в РАПСі та її фізіономію", - написала адвокат.

Пара виявилася вегетаріанцями і любителями тварин. Тому вони так вирішили виділиться.

У своєму коментарі Антон розповів, що в законі не прописано, який має бути в паспорті підпис громадянина. А котів він з дружиною любить, і тому подумали: чому би і не намалювати звіряток замість нудного підпису.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: У харківському зоопарку чорні лебеді "всиновили" буйвола (фото, відео)

Проте через свої витівки вони поплатилися тим, що фото їхніх документів тепер "гуляє" соціальною мережею. А це парі не сподобалося.