Сьогодні, о четвертій ранку на автодорозі "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ" сталося ДТП, в якому травмувалися шестеро осіб.

Про це повідомляють "НикВести".

За попередніми даними водій автомобіля Mercedes-Benz 313 CDI, який рухався в напрямку Одеси, відволікся від керування. В результаті власник автівки "налетів" на автомобіль Volvo FH12 420 з напівпричепом KRONE SDC 24, який рухався перед ним.

Читайте також: Під Києвом УАЗ виїхав на зустрічну: двоє загиблих

Від потужного удару Mercedes-Benz перекинувся. Шестеро постраждалих, серед яких водій та п'ятеро пасажирів "Мерседеса" доставлені в лікарні з травмами різної тяжкості.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомили очевидці, в результаті ДТП в районі села Нечаяне утворилася величезна пробка з автомобілів, розмір якої складно визначити. Машини змушені були стояти на трасі більше години, щоб об'їхати місце аварії.