В неділю ввечері у Турківському районі Львівської області легковий автомобіль "Жигулі" злетів у кювет.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та четверо неповнолітніх пасажирів отримали травми, повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

"У результаті ДТП травмувався водій легковика та четверо його пасажирів – діти, віком від 7 до 13 років. Потерпілих було доставлено до районної лікарні", - повідомляє прес-служба.

За попередніми даними, водій "Жигулів", 21-річний місцевий мешканець, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та з'їхав з проїжджої частини у кювет.

Читайте також: Затримали водія, який збив директора Одеського кінофестивалю

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

У водія діагностували забійну рану обличчя та шиї. Після надання медичної допомоги, чоловіка відпустили додому.

Одного з пасажирів, 7-річного хлопчика, шпиталізували із рваною раною голови та закритою черепно-мозковою травмою. Такі ж тілесні ушкодження отримала його 9-річна сестричка.

Окрім цього, постраждав 9-річний хлопчик. У нього діагностували скальповану рану обличчя. Ще одна пасажирка легковика, 13-річна дівчинка, у результаті ДТП одержала забійну гематому голови та забій.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП.