Міхаїл Саакашвілі прийшов вночі до приватного пляжу олігарха Хмельницкого з робочими та технікою і особисто керував демонтажем паркану.

Вчора в день губернатор Одещини вперше за 10 років завів на пляж журналістів та усіх бажаючих. Він пообіцяв знести паркан найближчим часом.

Ввечері того ж дня, Саакашвілі повернувся на місце вже з робочими і наказав знести паркан всюди, де він розташований ближче ніж за 30 метрів до пляжу.

"Разламайте все геть, ніяких мур не залишати. Порахуйте 30 метрів до найближчого берега і зносить геть усе, крім сходів, щоб люди вільно проходили", - наказав він керівнику робіт.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що війну за відкрити пляжі Саакашвілі розпочав в перший тиждень своєї роботи губернатором Одещини. Тоді він обурився зачиненим "пляжем СБУ" і пообіцяв відкрити всі незаконно привласнені пляжі.

Читайте також: Саакашвілі пустив одеситів на пляж олігарха Хмельницького