Одеситам відкрили пляж, який протягом декількох років був під контролем у київського олігарха.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі.

"З сьогоднішнього дня цьому беззаконню ми покладемо край. Радий розповісти одеситам, що кілька годин тому, вперше за багато років звичайні громадяни стали засмагати і плавати на цьому пляжі. У найближчі дні ми повністю очистимо територію", - повідомив він.

Він підкреслив, що оліграх кілька років тому огородив пляж високим бетонним парканом з вмурованим битим склом, а на територію запустив собак. Сам олігарх прилітає на пляж тільки раз на місяць на своєму вертольоті, а решту часу територія пустує.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Саакашвілі також запевнив, що перевірить інші пляжі. Чиновник нагадав усім, хто незаконно контролює пляжі, припинити порушувати закон і впустити людей.

Матеріал по темі: Саакашвілі обізвав Філатова "рейдером" і "накачаним ублюдком" (відео)

"Я доручив УВС порушити кримінальну справу за даним фактом і перевірити всіх власників пляжів", - додав він.

Губернатор не назвав ім'я олігарха, про який йде мова, проте, ймовірно. "Українська правда" припускає, що це може бути Василь Хмельницький, тому що в 2013 році в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що він літає на приватний пляж пансіонату "Зелений берег" на ультрасучасному вертольоті Bell 429 вартістю близько 5 млн доларів.