Працівники податкової міліції ліквідували "конвертаційний центр", створений організованою групою з 5 осіб. Орієнтовний обіг проконвертованих коштів склав майже 900 млн гривень.

Згідно з повідомленням прес-центру Державної фіскальної служби, "конвертцентр" надавав послуги підприємствам реального сектору економіки з формування незаконного податкового кредиту та переведення безготівкових коштів у готівку.

Читайте також: Працівники столичного банку набрали фіктивних кредитів на сім мільярдів

В ході проведених обшуків в офісних приміщеннях центру, місцях проживання та автомобілях фігурантів правоохоронці вилучили автомат АКСУ-5,45 та 150 набоїв до нього, грошові кошти в еквіваленті 900 тис грн, печатку приватного нотаріуса, печатку арбітражного керуючого та три печатки фіктивних СГД, документацію та комп'ютерну техніку.

Податкова арештувала розрахункові рахунки 7 транзитно-конвертаційних підприємств. Загальна сума заблокованих коштів складає 2,2 млн гривень.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще