У цю ніч із дев'ятої вечора і до п'ятої ранку проросійські бойовики цілеспрямовано вели активний обстріл по мирному населенню у Щасті та Станиці Луганській.

Про це пише Цензор.НЕТ

Після огляду місця обстрілу, роблять припущення, що терористи використовували фугасні снаряди, адже деякі з будинків одразу згоріли вщент, - пишуть у повідомленні.

Внаслідок - знищено 10 будинків, а також пошкоджено газопровід та лінії елекропередач. Наразі без світла перебуває півтори тисячі місцевих мешканців, які вже практично втратили надію відновити своє житло.

Також читайте: Азербайджанці намагалися провезти в Донецьк 10 тонн контрабандного м'яса

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, за останні півтора місяці проросійські терористи вже двічі обстрілювали цю територію. Відновлення та посилення обстрілів пов'язують з новою гуманітарною допомогою, яку днями бойовикам передала Росія.