Вчора терористи не пропустили на територію окупованої Донецької області 16 вантажівок гуманітарної допомоги від Міжнародного комітету Червоного Хреста, які перевозили 255 тонн продуктів і необхідних матеріалів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Вчора через контрольний пункт "Бугас" прослідувало 16 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Однак на непідконтрольній Україні території дані автомобілі не були пропущені представниками незаконних збройних формувань нібито через відсутність певних дозвільних документів", - написано в повідомленні.

Читайте також: Донецькі бойовики обстріляли автомобіль із мирним населенням

Держприкордонслужба повідомляє, що вантажівки перевозили продукти харчування, засоби гігієни та будівельні матеріали для мирних жителів Донбасу.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно 32-я автоколона "Гуманітарної допомоги" від Росії для Донбасу безперешкодно пройшла митне оформлення, перетнула державний кордон, і проїхала на окуповані території так званих "народних республік".