За результатами засідання екологічної комісії КМДА вирішено збільшити зелені зони міста відразу на 18 гектарів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив київський депутат Костянтин Бричук.

Зокрема, як повідомляє депутат, узгоджено створення парку відпочинку на вулиці Прирічній, що в Оболонському районі. Також досягнуті домовленості щодо демонтажу кіосків і облаштування двох скверів на вулиці Героїв Дніпра, 30-б.

Також сквери облаштують на просп. Оболонському, 14-а - 16-а та на вул. Маршала Тимошенко, 33/35.

Читайте також: На Оболоні з'явиться "парк комунізму"

Зокрема, депутати підтримали ініціативу створення спортивно-оздоровчого парку біля озера Тельбін у Дніпровському районі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ще одна зелена зона з'явиться на розі вул. Багговутівська та Овруцька в Шевченківському районі.

Також депутати підтвердили статус скверу земельної ділянки на вул. Ольшанської в Печерському районі. У цьому місці підприємці намагаються відновити забудову зсувонебезпечного схилу, який до того ж перебуває в буферній зоні центрального ботанічного саду.