Сьогодні терористі провели 40 обстрілів на бойові позиції українських військових.

Прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook повідомляє про те, що близько половини атак сепаратисти здійснили із забороненої Мінськими домовленостями зброї.

З 7-ї ранку бойовики протягом півгодини наносили удари з танка по житловому району села Зайцеве, що під Горлівкою.

З самого ранку терористи використовували 122-мм артилерію, 120-мм міномети й танки. Проте поблизу Донецького аеропорту обстріли позицій вояків відбуваються цілодобово.

Сьогодні обстрілам зі 152-мм артилерії піддалися позиції бійців АТО поблизу населених пунктів Розсадки, Майорськ, Роти, Красний Пахар, Зайцеве, Лозове, Курдюмовка.

Зі 120-мм мінометів стріляли поблизу Санжарівки, Авдіївки. З танку терористи атакували в районі Богданівки, Миколаївки, Опитного.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Читайте також: Терористи обстріляли Авдіївський коксохімічний завод з танку

Окрім того, практично вздовж усієї лінії розмежування бойовики провокували наших захисників на відкриття вогню, використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети та крупнокаліберні кулемети.

"Попри все це, українські військові надійно утримують оборонні рубежі та готові до будь-якого розвитку подій", - повідомили у штабі.

Нагадаємо, що сьогодні речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко розповів, що за минулу добу на сході країни загинув один боєць, ще один отримав тяжкі поранення.