Престижний автомобіль - незмінна мрія всіх чоловіків.

Не будемо хитрувати, нам давно відомо, що машина ніколи не була і не буде просто "засобом пересування". Чоловіче его сприймає свою швидкісну "красуню" як частину статусу, як наочний показник досягнень. Якщо ти можеш дозволити собі дороге авто, то ти "мужик", ти довів іншим представникам сильної статі свою міць, а представниць слабкої - ти заманюєш пропозицією "проїхатися з вітерцем".

Але по-справжньому неймовірними машинами володіють лише одиниці. Кожен чоловік хоче управляти унікальною, єдиною у своєму роді машиною, яка буде створена спеціально для нього. Дозволити собі подібне можуть тільки дуже забезпечені люди. Спеціально для них автоконцерни створюють унікальні версії і так дорогих моделей.

Читайте також: Молдаванин виклав на ВМW 250 тисяч кристалів Сваровські

Для когось це надмірність, але як можна не захоплюватися видом цих по-справжньому шикарних чотириколісних витворів мистецтва? Щоб переконатися в цьому, досить просто подивитися підбірку ексклюзивних автомобілів, якы існують лише в єдиному екземплярі.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще