Начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін представив особовому складу Маріупольського гарнізону нового керівника. Міліцію міста очолив полковник міліції Сергій Матвійчук.

Про це повідомляє МВС України в Донецькій області.

В'ячеслав Аброськін нагадав, що Сергій Колесник, який очолював Маріупольське МУ, призначений на посаду заступника начальника ГУМВС України в Донецькій області.

Варто відзначити, що полковник міліції Сергій Матвійчук донедавна обіймав посаду в Департаменті карного розшуку МВС України.

"Сергій Матвійчук вже тривалий час працює в Донецькій області, а з 13 червня - у Маріуполі. Разом ми затримували диверсантів, які планували теракти і чинили збройний опір. Із Сергієм Колесником ми багато працювали, щоб завоювати довіру жителів. У нас є взаємодія з великими підприємствами міста. Ці традиції потрібно зберегти і продовжити працювати на благо жителів Маріуполя", - зазначив В'ячеслав Аброськін.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Новий начальник маріупольської міліції зазначив, що готовий працювати і докладе максимум зусиль, щоб утримати мир і спокій у місті.