Сьогодні у Києві почав роботу Центру обслуговування громадян управління патрульної служби Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

У церемонії відкриття центру брали участь прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, посол США Джеффрі Пайєтт, очільник МВС Арсен Аваков, його перший заступник Ека Згуладзе, а також заступник держсекретаря США Вільям Браунфілд.

"Дякую всім, хто допоміг! Сьогодні відкрили перший відкритий офіс поліцейського патруля!", - зазначив міністр.

Народний депутат Антон Геращенко розповів, що у центрі буде проводитися робота з адміністрування штрафів за порушення правил дорожнього руху і всіх інших випадків порушення громадянами та юридичними особами Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"У світлих, просторих залах працюють десятки абсолютно нових молодих хлопців і дівчат, 90% яких які ніколи не працювали в старій корумпованій міліції та які налаштовані працювати так само якісно і добре", - наголосив Геращенко.

Читайте також: Яценюк попіарився на першій реєстрації шлюбу за онлайн заявкою (фото)

Сучасний центр, за його словами, обладнаний усім необхідним для прийому громадян із обмеженими можливостями. У будівлі встановлені електронні термінали для видачі талонів з номером у черзі.

Геращенко додав, що планується відкрити другий такий центру на Лівому березі.

Нардеп зазначив, що значну частину фінансування ремонту та купівлі обладнання для центру здійснили за кошти США та Канади.