У селі Шевченка Ульяновського району Кіровоградської області трапилася сильна пожежа на свинофермі. Більше сотні свиней загинуло, повідомили у прес-службі МНС.

Сьогодні близько опівдні на фермі запала покрівля. Пожежники одразу почали рятувати тварин, які були на фермі. Загалом у приміщенні перебували 50 свиней і четверо коней. Люди змогли витягнути із полум'я лише 39 свиней. Решта тварин померла. Загиблих серед людей немає.

Площа пожежі становила близько 800 квадратних метров. Невдовзі пожежники змогли повністю загасити вогонь та запобігти перекиданню полум'я на інші будівлі.

Зараз працівники МНС на фермі проводять експертизу. Що саме стало причиною пожежі, поки невідомо.

Читайте також: На Донбасі 45-річна жінка підірвалася на міні

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно у Харкові сталася пожежа у самому центрі міста. По вулиці Чернишевського палав останній поверх п'ятиповерхового будинку.