Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров відвідав Латвію, де розповів на ряді зустрічей про проблеми кримських татар.

Про це повідомляє "Укрінформ".

З візитом до Риги він відправився 19 квітня, де пробув два дні. Чубаров обговорив з депутатами Європарламенту від Латвії анексію Криму і подякував за підтримку України. Він розповів чиновникам про хід гібридної війни, що веде Росія.

Латиські студенти та представники української діаспори повністю підтримали татар. Також, Чубаров обговорив з міністром закордонних справ Едгаром Ринкевичем терор і залякування окупантів. Голова Меджлісу підкреслив, що необхідно й надалі світовий протест проти анексії Криму. Він порадив політикам уникати провокацій з боку Кремля.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 13 квітня росіяни обшукали татар у Бахчисараї, після чого побили і затримали людей.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще