У центрі Києва триває протест місцевих водіїв маршруток. Під стінами КОДА зібралися близько півтори сотні перевізників.

Про це на сторінці у Facebook повідомляє "Київ оперативний".

Будівлю адміністрацію буквально оточили автобусами. Маршрутники вимагають запровадження справедливої системи роботи та ліквідації нелегальних перевезень.

Водії відмовилися сьогодні виходити на роботу і запевняють, що залишаться в центрі міста до того часу, поки влада не погодитися піти на поступки та виконати їх вимоги.

Слід відзначити, що свого часу експерти розглядали кілька варіантів вирішення ситуації. Зокрема, пропонували боротися із монополією організацією нових регулярних маршрутів, а також врегулювати питання на законодавчому рівні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Передбачалося, що якщо перевізник не підвищує вартості проїзду, то адміністрація зобов'язана відшкодувати витрати на пільговиків, які користуються громадським транспортом безкоштовно.

Саме ці ключові вимоги висували водії під час подібного мітингу влітку минулого року.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що столичні маршрутники влаштували акцію протесту в центрі міста.